Comedie românească în scenariul și regia moldoveanului Iura Luncașu va fi lansată la Chișinău, în prezența echipei


Duminică, 11 februarie, Happy Cinema Port Mall invită publicul la o proiecție specială Complotul Bonelor, lansată în prezența echipei, cu startul de la ora:18:30.


După ce a doborât recorduri de spectatori cu un palmares impresionant, Iura Luncașu, considerat de mulţi drept părintele telenovelei româneşt, revine acasă cu cel mai nou film de comedie românească, avându-i în rolurile principale pe Cristi Iacob și Anamaria Prodan, care debutează în actorie.

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimal însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză,copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

Spectatorii prezenți în sală vor avea ocazia de a cunoaște o parte din echipafilmului și de a afla detalii captivante din culisele peliculei chiar delaprotagoniști: Anamaria Prodan, în rolul Valentinei și Cristi Iacob, în rolul luiVirgil, Mădălina Dobre, Ioana Petric, Andreea Onea, Dan Oancea, AdrianPescariu, și copiii: Laurențiu Reghecampf Jr., Ilinca Luncașu, KarinaMoldovan, Sergiu Călugăru, Timon Dimir Socolov, Irina Pop-Trif, BeatrizKondev, Ionuț Bădoiu, Lucas Roșca, Maia și Raisa Chișiu, Anna Moldovan,Eliza Furca, Georgia Crișan, Amira Dobre, Mara Lechițan, Matei Stan și IanIlieș.

Echipa de producție a filmului Complotul Bonelor este formată din Răzvan Crișan și Iura Luncașu. Producători executivi sunt Ana Crișan și BogdanMărginean, iar în rolul coordonatorului producției este Sergiu Imre.

Imaginea este semnată de Lorand Marton, montajul fiind realizat de Alex Rotea.Directorul de sunet Răzvan Crișan asigură și muzica, iar sunetul este realizatde Ionuț Geadău. Alina Botea este scenograf, iar costumele sunt create de DianaFlore împreună cu Alina Botea, în timp ce machiajul a fost realizat de AngelaKis și hairstyling-ul de Ioana Teanc.

Complotul Bonelor va fi distribuit de Vertical Entertainment în Happy Cinemadin Port Mall în data de 11 februarie.

Iura Luncașu este considerat de mulţi drept părintele telenovelei româneşti, celcare a semnat Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Inima de ţigan, State deRomânia, Regina, Pariu cu viaţa.