Distracție pentru întreaga familie

PORT MALL oferă posibilități nelimitate pentru toate tipurile de divertisment.

Descoperă singura rețea internațională din țară și cel mai mare parc de distracții - ADVENTICA, cu peste 2500 m2, ce încurajează distracția în comun cu părinții!

Explorează primul Food Court cu peste 500 de locuri și singura locație cu spațiu Open Air de peste 1000 m2, pentru organizarea evenimentelor de până la 10 mii de participanți!  

Vizionează filmele tale preferate în rețeaua internațională de Cinematografe - Happy Cinema, cu 4 săli perfect echipate, printre care una VIP.

PORT MALL- mereu descoperi ceva nou!

Cinematograf modern

HAPPY CINEMA

Prima și singura rețea internațională de cinematografe din Moldova. Vizionează filmele tale preferate în cele 4 săli moderne, printre care una VIP. Cinematograful este dotat cu: sisteme digitale de proiecție, fotolii confortabile de calitate superioară și sisteme de proiecție Master Image 3D.

Centru pentru întreaga familie

Adventica

Cel mai mare Centru de Divertisment pentru întreaga familie din Moldova! Rețeaua europeană, axată pe principiul distracției în comun, face posibilă însoțirea copiilor de către părinți pe terenul de joacă! De la katering la activități creative, până la zone interactive și  puzzles - totul pentru a petrece timpul eficient în familie!