PORT MALL - cel mai mare Mall din țară

 • Suprafață comercială 32.000 m2

  Suprafață comercială

 • Săli de cinema4

  Săli de cinema

 • Teren de joacă25.000 m2

  Teren de joacă

 • Locuri de parcare1000

  Locuri de parcare

Design modern

Mall-ul de mare anvergură este proiectat și construit conform standardelor internaționale de înaltă calitate! 

Conceptul spațios cu linii fixe este un exemplu relevant de arhitectură contemporană! 

Încăperile generoase, tonurile deschise și designul atractiv, creează o imagine complexă în stil european!

Circuitul deschis al designului susține un întreg unitar, delimitat strategic în diverse zone comerciale!  Elementele decorative atent selectate, formează o conexiune transparentă între interiorul și exteriorul Mall-ului!4 zone - pentru mii de experiențe unice

PORT MALL se întinde pe o suprafață de aproximativ 41.000 m2 și este proiectat pentru circa 15 mii de vizitatori pe zi. 

Vino să descoperi cele 4 zone principale, care formează noul centru de gravitație al capitalei: Stilul, Odihna, Frumusețea și Alintul, Casa și Sufletul.

Pentru un shopping reușit, explorează zona “Stilul” extinsă pe o suprafață de circa 15.000 m2 cu peste 250 branduri în interior.  

După care detașează-te în zona “Odihna”, unde descoperi primul Food Court cu o capacitate de 500 persoane în cele 10 restaurante existente.  

Tot aici poți viziona filmele tale preferate în cele 4 săli dotate cu echipament performant, inclusiv una VIP, puse la dispoziție de Rețeaua Cinematografică din România “Happy Cinema“.

Cel mai mare Mall din Moldova are o suprafață de circa 4700 m2 destinată articolelor pentru “Casă și Suflet”cu toate serviciile incluse: Supermarket, Hyper Farmacie, Zoo Magazin, Curățătorie Chimică, Bancă, Magazine de Flori, Zona Beauty.

EXCLUSIVITATE

Suntem unica locație din Moldova cu spațiu Open Air de peste 1000 m2, pentru organizarea evenimentelor de până la 10 mii de participanți! În Food Court există o Galerie de Artă contemporană, ce completează perfect Noul Centru de Gravitație al Capitalei! 

Port Mall găzduiește cel mai mare centru de divertisment pentru întreaga familie din Moldova - ADVENTICA! Rețeaua europeană, axată pe principiul distracției în comun, face posibilă însoțirea copiilor de către părinți pe terenul de joacă!

LOCAȚIE SELECTĂ

Promovând un stil de viață modern, în afara aglomerației urbane, PORT MALL îți oferă toate condițiile necesare pentru a evada din rutina zilnică! 

Scopul nostru este să oferim întregii comunități mai mult decât o zonă de divertisment - să creăm o ambianță plăcută, unde orice vizitator poate să trăiască o experiență inedită! 

Aici poți savura o cafea la terasa pitorească cu vedere spre oraș, să descoperi bucătăria europeană sau pur și simplu să petreci timpul calitativ alături de cei dragi! 

PORT MALL este amplasat în zona cu cea mai dinamică dezvoltare și are acces direct pe trasee naționale din orice punct al Republicii Moldova, fără a aglomera orașul. Iar pe teritoriu acestuia există peste 1000 locuri de parcare!

Dorești să colaborăm?

Apelează departamentul de care ai nevoie sau completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.