INGLOT
INGLOT
Etaj 1

INGLOT

phoneTelefon062029000
scheduleProgram10:00 - 22:00

INGLOT este un brand profesional european de cosmetice decorative.

Brandul aparține companiei INGLOT Ltd, care a fost fondată în urmă cu 40 de ani de talentatul chimist Wojtek Inglot. Misiunea brandului este de a produce produse de înaltă calitate la un preț corect. Acesta este un brand de încredere și recomandat de artiștii de machiaj profesioniști. Oferă fiecărei femei posibilitatea de a alege produsele cosmetice în conformitate cu propriul stil, caracteristicile pielii, vârsta și tipul de culoare.

Aceasta este o selecție unică din cea mai largă gamă de produse cosmetice. Saloanele oferă peste 400 de produse pentru buze, 600 pentru ochi, 350 de produse pentru față, precum și cea mai largă gamă de lacuri de unghii.

Tehnologii

Brandul este lider în inovare în industria cosmetică datorită dezvoltărilor sale tehnologice unice. INGLOT lucrează cu artiști de machiaj și consultanți din întreaga lume pentru a aduce pe piață cele mai recente tendințe, culori, texturi și forme. Produsele din seria HD (High definition) și seria AMC (Cosmeticele de machiaj avansate) sunt favoritele ferme printre artiștii de machiaj.

Astăzi, rețeaua de marcă INGLOT reunește peste 600 de puncte de vânzare cu amănuntul din 70 de țări din întreaga lume.