4F - noua ta comunitate de mișcare

4F - noua ta comunitate de mișcare

Noua ta comunitate de mișcare 4F și-a lărgit echipa!

Zeci de participanți au acceptat provocarea celor 10km, creând în curtea PORT Mall o adevărat sărbătoare în jurul liniei de start.

Aerul primăvăratic, soarele ademenit de entuziasmul sportivilor, copiii intrigați, traseul pregătit, partenerii pe poziții – toate au creat o lansare memorabilă a brandului sportiv polonez 4F găsit în PORT Mall..

“Sportul e în ADN-ul nostru și nu întâmplător. El face parte din modul nostru de a fi. Decizia de a aduce 4F în Moldova pornește de la dorința de a face sportul și mai popular în țară. Prezența brandului aici, dă acces iubitorilor de sport la un produs de o combinație unică de calitate, tehnologie și design. Și dacă 4F este o calitatea aleasă de olimpici, de ce noi nu ne-am bucura de un brand testat de cei mai buni”, a declarat Ștefan SCHIDU, cofondator 4F Moldova.

Alergarea non competițională de 5 și 10Km, cât și cea de 800 de metri, organizată pentru cei mai mici, i-a energizat pe toți de-o potrivă, omogenizarea comunității atingând cote înalte după încheierea starturilor vesele, organizate prin susținerea Preturii Sectorului Ciocana.

La eveniment a participant și Kamila BIALEK- Global Export Director 4F:

“Astăzi, sunt încântată să vă împărtășesc călătoria remarcabilă a unui brand care a devenit sinonim cu inovația, rezistența și excelența în lumea îmbrăcămintei sportive. 4F a captat inimile sportivilor și entuziaștilor din întreaga lume, prin design-ul său de ultimă oră și angajamentul neclintit față de calitate. În centrul succesului 4F se află o cultură a adaptabilității și a managementului strategic, principii care au ghidat marca prin numeroase provocări și au propulsat-o către noi culmi ale succesului.”

În urma lansării cu ecou, dar și al traseul parcurs de participanți, sportivii au dat clar de înțeles că își doresc o continuitate mai cu seamă dacă va fi grăbită extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân.