Willy Wonka împreună cu peste 30.000 de copii, au înregistrat RECORDUL celei mai mari ciocolate din țară

Willy Wonka împreună cu peste 30.000 de copii, au înregistrat RECORDUL celei mai mari ciocolate din țară

De Ziua Internațională a Copilului, cel mai mare mall din țară, PORT MALL, a devenit epicentrul distracției.

Inspirându-se din povestea magică a lui Willy Wonka, apărută în gândul Andreei Golea (fetița fondatorilor), organizatorii au pregătit un show cu multe culori și gustul celei mai mari ciocolate din țară!

Îndrumați de ciocolatierii de la Dulcinella, Willy Wonka, alături de copii, au creat o ciocolată gigantică - un RECORD care a fost înregistrat oficial, marcând un moment istoric. Ciocolata  cântărește peste 15 kg și are lungimea de 5,8 m, lățimea 75 cm și înălțimea 0,8 cm.

“Bucuria și fericirea copiilor ar trebui să umple toate zilele calendarului. Cu toate astea, toți copii așteaptă ceva mai special de ziua lor. Iar noi ne-am mobilizat să le oferim acces gratuit la magie, culoare, distracție și cel mai reprezentativ gust al copilăriei – ciocolata. Nu oricare. Ci una care aa scrie istorie la nivel de țară, prin recordul dimensiunilor ei”, a declarat Tatiana Golea, cofondator PORT MALL.

Primii 100 de copii care au venit pe 1 iunie, ora 10:00, la PORT MALL, să surprindă aterizarea lui Willy Wonka, au primit și câte o ciocolată, în care a fost ascuns un Golden Ticket. Acesta le-a dat posibilitatea să participe direct la procesul de prepare a celei mai mari ciocolate din țară.

“Am stabilit un alt record. S-a inregistrat cel mai mare număr de copii, într-un singur loc. Astăzi, la PORT MALL au venit peste 30.000 de copii.”, a declarant Anatolie Golea, fondator PORT MALL

Pe tot parcursul zilei, în parcarea PORT MALL, s-a desfășurat o expoziție de echipamente și autospeciale ale MAI, alături de zona Off-Road, unde au fost expuse ATV-uri și un balon cu aer cald. De asemenea, s-au oferit 500 de înghețate gratuite.

La eveniment a fost prezent și Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, împreună cu cei 3 copii.

“Am văzut un interes sporit față de echipamentele pe care le-am prezentat, în atelierele pe care le-am avut pentrun a crea o ambianță de sărbătoare pentru copii, pentru că o merită din plin” , a declarant acesta.

Copiii au profitat de TRANSPORTUL GRATUIT oferit de PORT MALL și au venit să scrie o istorie dulce împreună.